Основные задачи и методы реализации функций управления памятью в PIM-системах - Яковлев, Ю.С.; Елисеева, Е.В. (Інститут проблем математичних машин і систем НАН України, 2008)
Рассмотрены задачи и методы реализации функций управления памятью в PIM-системах – формирование и
трансляция адресной информации, оптимальное распределение памяти, размещение данных и др.
Приведены примеры двух различных подходов к построению контроллеров управления памятью.
Сформулированы предложения по реализации эффективного способа управления памятью, основанные на
особенностях построения и функционирования PIM-систем Розглянуто завдання і методи реалізації функцій керування пам'яттю в PIM-системах – формування і
трансляція адресної інформації, оптимальний розподіл пам'яті, розміщення даних та ін. Наведені приклади
двох різних підходів до побудови контролерів керування пам'яттю. Сформульовані пропозиції щодо реалізації
ефективного способу керування пам'яттю, засновані на особливостях побудови і функціонування PIM-систем. Tasks and methods of implementation functions of control by memory in PIM-systems are considered – creation and
translation of the address information, an optimal memory distribution, allocation of data, etc. Examples of two various
approaches are led to construction of controllers of a memory management. Sentences on implementation of an
effective way management by the memory grounded on features of construction and operation of PIM-systems are
formulated