Сергій Федорович Шишко (1911-1997) (Ніжинська старовина, 2011)
Невеликий нарис про С.Ф. Шишка з елементами спогадів співробітника згаданого музею Ольги Пономар пропонується читачам “Ніжинської старовини”.