З історії ніжинських бруківок - Морозова, А. (Ніжинська старовина, 2011)
Публікація представляє документи про стан і ремонт шляхів Ніжина у 1807 р. Публикация представляет документы о состоянии и ремонте дорог Нежина в 1807 году. The publication presents the documents about the condition and repair the roads in Nizhyn in 1807.