Діяльність Чернігівського магістрату в сфері благоустрою міста - Доманова, Г. (Сiверянський лiтопис, 2010)
Стаття присвячена діяльності Чернігівського магістрату в сфері забезпечення системи благоустрою міста, нагляду за санітарним станом, правопорядком, організації протипожежної охорони в Чернігові. Статья посвящена деятельности Черниговского магистрата в сфере обеспечения системы благоустройства города, досмотру за санитарным состоянием, правопорядком, организацией противопожарной охраны города Чернигова. The article deals with the activity of Chernigiv city council in the sphere of providing of the system of equipping with modern amenities, control of the sanitary state, law and order, organization of the fire0guarding in Chernigiv.