Православна церква про старообрядців Чернігівської єпархії (друга половина XVІІ– початок XVIIІ століття) - Акименко, С. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті розглядаються відносини православної церкви зі старообрядцями Чернігівської єпархії в період з другої половини XVII до початку XVIII століть. В статье рассматриваются отношения православной церкви со старообрядцами Черниговской епархии во второй половине XVII – начале XVIII веков. The problem of the relationships between the Orthodox Church and the Old Believers of the Chernigiv eparchy from the second part of the XVII century to the beginning of the XVIII century is discussed in this article.