Грошові знаки командування вермахту для таборів військовополонених у роки Другої світової війни - Клименко, О. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті досліджується роль емісій спеціальних грошових знаків для таборів військовополонених у роки Другої світової війни. В статье исследуется роль эмиссий специальных денежных знаков для лагерей военнопленных в годы Второй мировой войны. The article presents a research of the emissions of special money for POW camp during WWII.