"Прогресивний блок" як чинник падіння російської монархії - Зінченко, О. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті встановлюється наявність і характер зв’язку діяльності “прогресивного блоку” Державної думи та Державної ради у 1915 – 1917 роках з падінням російської монархії. В статье устанавливается наличие и характер связи между деятельностью “прогрессивного блока” Государственной думы и Государственного совета в 1915 – 1917 годах и падением российской монархии. In article presence and character of communication between activity «the progressive block” the State Duma and the State council in 1915 – 1917 and falling of the Russian monarchy isinstalled.