Дослідження портрета Василя Дуніна-Борковського в ближніх інфрачервоних та у відбитих ультрафіолетових променях: історична інтерпретація - Нетудихаткін, І. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті аналізується інформаційний потенціал портрета Василя Дуніна-Борковського як історичного джерела. В статье анализируется информационный потенциал портрета Василия Дунина-Борковского как исторического источника. In article the information potential of a portrait of Vasily Dunina-Borkovskogo as historical sourse is analyzed.