Багатофакторний аналіз віддалених результатів лікування хворих на рак щитовидної залози - Остапенко, О.М.; Трембач, О.М.; Тимошенко, А.В.; Процик, В.С. (Iнститут експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р. Є. Кавецького, 2003)
Резюме. Представлені результати багатофакторного аналізу віддалених результатів хірургічного лікування 213 хворих на рак щитовидної залози. Встановлено, що несприятливими прогностичними факторами є вік понад 45 років, розмір пухлини більше 4 см, екстратиреоїдне поширення.

Ключові слова: рак щитовидної залози, віддалені результати, прогностичні фактори. Summary. The results of the complex analysis of surgical treatment late results of 213 patients with thyroid cancer are presented. It was established, that unfavorable prognostic factors are the age after 45, tumor size larger than 4 sm, extrathyroid diffusion.

Key Words: thyroid cancer, late results, prognostic factors.