Вронська Т.В. Заручники тоталітарного режиму: репресії проти родин “ворогів народу” в Україні (1917 – 1953 рр.) - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2010)
Рецензія на книгу: Вронська Т.В. Заручники тоталітарного режиму: репресії проти родин “ворогів народу” в Україні (1917 – 1953 рр.) – К.: Інститут історії України НАН України, 2009. – 486 с. – Бібліог.: с. 458 – 478.