Листування Михайла Коцюбинського з відомими українськими діячами наприкінці XIX – на початку XX століть - Бардаш, О. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті вміщене листування М. Коцюбинського з відомими українськими діячами – Л. Українкою, В. Винниченком, М. Могилянським, О. Куліш. З цих листів дізнаємося про розвиток української культури наприкінці XIX – на початку XX століть. Статья содержит переписку Михаила Коцюбинского с известными украинскими деятелями – Л. Украинкой, В. Винниченком, М. Могилянским, А. Кулиш. Эти письма помогут узнать о развитии украинской культуры в конце ХІХ – начале ХХ веков. Article contains correspondence Michael’s Kotsjubinsky with known Ukraine Figures – L. Ukrainsan, V. Vinnichenkom, M. Mogilijanskim, O. Kulish. These letters will help to learn about development of the Ukrainian culture in the end of XIX – the beginning of the XX centuries.