Село Очкине - Чухно, В. (Сiверянський лiтопис, 2010)
Стаття містить у собі коротку історію села Очкиного Середино-Будського району Сумської області з дня його заснування до теперішнього часу. Статья содержит краткую историю села Очкино Середино-Будского района Сумской области со дня его основания до настоящего времени. I his article contains a short history of the village Ochkino Seredyno-Budskiy district of Sumy region since its foundation up to the present.