Половці і релігія - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті розглянуті шляхи поширення релігії серед кочових половецьких орд та її вплив на формування класового суспільства у Половецькому степу. В статье рассмотрены пути распространения религии среди кочевых половецких орд и её влияние на формирование классового общества в Половецкой степи. The article is dedicated to the ways of spreading of the religion between nomadic polovetsky hordes and their influence on the forming of class society in the Рolovetsky steppe.