Здатність штаму Enterobacter nimipressuralis 32-3 приживатися у ризосфері ярих зернових - Баранська, М.І. (Сільськогосподарська мікробіологія, 2008)
Показано, що штам фосфатмобілізівної бактерії Enterobacter nimipressuralis 32-3 здатний приживатись у ризосфері ярого
ячменю та тритикале. З’ясовано, що точність отриманих даних залежить від вибору антибіотика. Установлено, что фосфатмобилизирующий штамм Enterobacter nimipressuralis 32-3 способен приживаться в ризосфере
яровых ячменя и тритикале. Установлено, что точность полученных данных зависит от выбора антибиотика. The ability of the phosphate-mobilizing strain Enterobacter nimipressuralis 32-3 to survive in the rhizosphere of the spring barley and triticale has been stadiedt. It has been established that precision of the received results depends on the choice of antibiotic.