Чернігівщина на сторінках щоденної української газети „Рада” (1906–1914 роки) - Старовойтенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті йдеться про висвітлення на сторінках газети «Рада» діяльності чернігівської «Просвіти», українських діячів. В статье освещается вопрос публикаций на страницах газеты «Рада» материалов о деятельности черниговской «Просвіти», украинских деятелей.