Аркадій Казка: поет із розстріляного покоління - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У даній статті на основі епістолярію А. Казки та деяких архівних матеріалів відтворені основні віхи життя поета, якому судилося стати однією з перших жертв сталінського терору. В данной статье на базе эпистолярия А. Казки и некоторых архивных материалов воссозданы главные вехи жизни поэта, которому выпала незавидная участь стать одной из первых жертв сталинского террора. The article, based on A. Kazka’s correspondence and any files, reproduces the main periods of life of the poet, what fell to one’s lot to become of the first sacrifice of Stalin’s terror.