Князівська булла XI ст. - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті автор висловлює свої міркування щодо знайденої печатки поблизу с. Рудка. В статье автор дает свою точку зрения о печатке, найденной возле с. Рудка.