Полонський М. Спогади священика - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2010)
Рецензія на книгу: Полонський М. Спогади священика / Упорядники Є. Марховська, О. Тарасенко. – К.: Інститут української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України; Чернігівський національний педагогічний університет ім. Т. Г. Шевченка, 2010. – 360 с.: іл.