Щільність заселення округи в кам'яному віці - Куриленко, В. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті йдеться про поселення людей в окрузі Мізина у кам’яному віці, виявлені під час археологічних розкопок артефакти. В статье говорится о поселении людей в округе Мизина в каменном веке, об обнаруженных артефактах во время археологических раскопок. The article discusses the settlement of people in the county in Mizyn Stone Age artifacts found during archaeological excavations