Моделювання процедур прийняття управлінських рішень у комунікаційній системі руху та регламентації потоку інформації промислового підприємства - Метеленко, Н.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Досліджено та обґрунтовано доцільність використання методу аналізу ієрархій Т. Сааті при моделюванні процедур прийняття управлінських рішень у комунікаційній системі руху та регламентації потоку інформації промислового підприємства.
Ключові слова: комунікаційна система, моделювання, метод аналізу ієрархій, когнітивна карта. Исследована и обоснована целесообразность использования метода анализа иерархий Т. Саати при моделировании процедур принятия управленческих решений в коммуникационной системе движения и регламентации потока информации промышленного предприятия.
Ключевые слова: коммуникационная система, моделирование, метод анализа иерархий, когнитивная карта. The expediency of using Saati T. method of analysis of hierarchies when modeling the procedure of managerial decisions making in the communication system of movement and regulation of an industrial enterprise’s information flow is studied and grounded.
Keywords: communication system, modeling, method of analysis of hierarchies, cognitive map.