Організація безпеки онлайнового електронного бізнесу - Васильєва, Н.Ф.; Гінкул, А.С.; Кавура, В.Л. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Визначено поняття організації безпеки онлайнового електронного бізнесу, завдання та стратегію (відповідно до основних напрямів захисту бізнес-процесів) суб’єктів господарювання, які мають намір застосувати нові форми ведення бізнесу, що буде сприяти укріпленню їх економічної безпеки.
Ключові слова: онлайновий електронний бізнес, безпека, захист, інформаційно-телекомунікаційні технології, електронні інформаційні ресурси, електронні платіжні системи Определено понятие организации безопасности онлайнового электронного бизнеса, задачи и стратегия (в соответствии с основными направлениями защиты бизнес-процессов) субъектов хозяйствования, которые намерены применить новые формы ведения бизнеса, что будет оказывать содействие укреплению их экономической безопасности.
Ключевые слова: онлайновый электронный бизнес, безопасность, защита, информационно-телекоммуникационные технологии, электронные информационные ресурсы, электронные платежные системы. The notion of on-line e-business security organization is defined, tasks and strategy of (in accordance with basic directions of on-line e-business protection) managing subjects who intend to apply new forms of doing business as well. It will help to strengthen their economic security.
Keywords: security, protection, information and telecommunication technologies, online e-busi-ness, electronic information resources, electronic payment systems.