Динаміка та формування фінансових результатів діяльності великих металургійних підприємств України у докризовий період - Збаразська, Л.О.; Нікіфорова, В.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2010)
Проаналізовано динаміку основних фінансових результатів господарської діяльності провідних металургійних підприємств України, визначено рівень і динаміку їх рентабельності, а також особливості структури операційних витрат. Ключові слова: металургійне підприємство, фінансовий результат, докризовий період. Проанализирована динамика основных финансовых результатов хозяйственной деятельности ведущих металлургических предприятий Украины, определены уровень и динамика их рентабельности, а также особенности структуры операционных затрат. Ключевые слова: металлургическое предприятие, финансовый результат, докризисный период. The dynamics of the main financial results of the economic activities of the leading metallurgical enterprises of Ukraine is analyzed. The level and dy-namics of their profitability are estimated, as well as the structural features of the operating cost are defined. Keywords: metallurgical enterprise, financial result, precrisis period.