Результати комбінованого лікування хворих на рак ободової кишки з застосуванням внутрішньоартеріальної хіміотерапії - Гулак, Л.О.; Горлушко, М.М.; Сорокін, Б.В.; Євтушенко, О.І.; Югрінов, О.Г.; Чорний, В.О.; Приймак, В.В.; Кикоть, В.О. (Онкологія, 2002)
Резюме. Наведені результати комбінованого лікування хворих на рак ободової кишки з застосуванням передопераційної внутрішньоартеріальної поліхіміотерапії. Отримані дані свідчать про доцільність такого лікування, особливо при місцево-поширених процесах.

Ключові слова: рак ободової кишки, комбіноване лікування, внутрішньоартеріальна поліхіміотерапія. Summary. Results of combined treatment of colon cancer patients involving pre-surgery intra-arterial polychemotherapy suggest about appropriateness of this therapy, especially in local processes.

Key Words: colon cancer, combined treatment, intra-arterial polychemotherapy.