Освіта як визначальний фактор формування трудової діяльності в умовах переходу до економіки знань (на прикладі Львівської області) - Синюра-Ростун, Н.; Гузар, У. (Схід, 2011)
У статті розглянуто чинники, які впливають на трудову діяльність в умовах економіки знань. Основна увага приділяється освіті як визначальному фактору формування трудового потенціалу та реалізації трудової діяльності. На прикладі Львівської області проаналізовано стан освітньої галузі. Автори акцентують увагу на особливій важливості дошкільного виховання й необхідності комплексного забезпечення сучасних шкіл для реалізації концепції "економіки знань".