Коли нехтують першоджерелами - Юр’єв, Б. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Рецензія на альбом “Партизанські загони і з’єднання на Чернігівщині в роки Великої Вітчизняної війни 1941 – 1945 років”, виданий РВК “Деснянська правда” 2008 р. Автором цього видання є Іван Іванович Кучма – голова секції партизанів і підпільників Чернігівської обласної організації ветеранів України, полковник у відставці.