Презентація та обговорення двотомного видання "Принцип верховенства права: проблеми теорії та практики" за загальною редакцією Ю.С. Шемшученка (Часопис Київського університету права, 2009)
Позитивною практикою, яка існує в сучасних учбових закладах, є не лише спільне написання та видання викладачами і науковцями монографічних, довідкових видань та підручників, а й їх обговорення на широкому студентському загалі. Так нещодавно в Київському університеті права НАН України відбулася презентація та обговорення двотомного видання «Принцип верховенства права: проблеми теорії та практики» за загальною редакцією Ю.С. Шемшученка.