Випуск студентів відділення перепідготовки Київського університету права НАН України - Сікорська, І.А. (Часопис Київського університету права, 2009)
28 січня 2009 р. в Київському університеті права НАН України відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам відділення перепідготовки заочної та заочно-дистанційної форми навчання.