Угода Київського університету права у сфері охорони інтелектуальної власності - Харченко, О.І. (Часопис Київського університету права, 2009)
26 грудня 2008 р. Київський університет права НАН України уклав угоду про співробітництво з Державним підприємством «Український інститут промислової власності» (Укрпатент).