Київський університет права НАН України провів другі читання, присвячені пам'яті Володимира Михайловича Корецького - Чернецька, О.В. (Часопис Київського університету права, 2009)
18 лютого 2009р. в Київському університеті права НАН України відбулися Другі читання, присвячені пам'яті В.М. Корецького, що в свою чергу, є вже доброю традицією.Проведення такого наукового заходу надало можливість вченим-правникам України поспілкуватися та обговорити сучасні тенденції розвитку юридичної науки, подискутувати, обмінятися досвідом і визначити нові тенденції та напрямки розвитку вітчизняної юридичної науки.