Ювілейні збори секції суспільних і гуманітарних наук Національної академії наук України, присвячені 160-річчю від дня народження академіка О. І. Левицького - Чернецька, О.В. (Часопис Київського університету права, 2009)
24 лютого 2009 р. за ініціативою ректора Київського університету права НАН України, професора Юрія Бошицького, наші студенти мали нагоду бути присутніми на загальних зборах секції суспільних і гуманітарних наук Національної академії наук України,присвячених 160-річчю від дня народження академіка О.І. Левицького.