Історія української дипломатії: біографічні нариси - Мацко, А.С. (Часопис Київського університету права, 2009)
Рецензія на кн.: Табачник Д.В. Історія української дипломатії: біографічні нариси: навчальнийпосібник для студентів вищих навчальних закладів, рекомендований Міністерством освіти і науки України.