Рецензія на науково-популярне видання «Міжнародне судочинство» - Фурса, С.Я. (Часопис Київського університету права, 2009)
Міжнародне судочинство / Кол. авт.; За заг. ред. акад. НАН України Ю.С. Шемшученка. - К.: ТОВ «Видавництво «Юридична думка», 2009. - 260 с