Внутрішні венчури як механізм стимулювання інноваційного процесу - Галиця, І.О. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
Розглядаються особливості організації внутрішніх венчурів в ринковій та перехідній економіках; проаналізовано традиційний механізм їх функціонування та запропоновано нові підходи до формування механізмів діяльності внутрішніх венчурів. Рассматриваются особенности организации внутренних венчуров в рыночной и переходной экономиках; проанализирован традиционный механизм их функционирования и предложены новые подходы к формированию механизмов деятельности внутренних венчуров. The peculiarities of the organization of internal ventures in market and transition economies are considered; the traditional mechanism of their functioning is analyzed and various new approaches to the formation of the mechanisms of the activities of internal ventures are proposed.