Самойленко Г., Самойленко С. Розвиток культури на Північному Лівобережжі України у другій пол. XVII-XVIII ст. - Ростовська, О. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Рецензія на книгу: Самойленко Г., Самойленко С. Розвиток культури на Північному Лівобережжі України у другій пол. XVII-XVIII ст. — Ніжин: Вид-во НДУ, 2007. — 241 с.