Внесок відомого природодослідника А.Л. Андржійовського у формування науково-педагогічної думки в Ніжинському ліцеї князя Безбородька - Осовик, А. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті проаналізовано основні аспекти педагогічної та наукової діяльності відомого природодослідника А.Л. Андржійовського на посаді виконуючого обов’язки професора природничих наук в Ніжинському ліцеї князя Безбородька. В статье проанализировано главные аспекты педагогической и научной деятельности известного природоисследователя А.Л. Андржиевского на должности исполняющего обязанности профессора естественных наук в Нежинском лицее князя Безбородько. The article presents the analysis of scientific and pedagogical researches of a famous naturalist A. L. Andrdzijovskiy on the post of professor of science in Nizhin Lyceum of Grand Duke Bezborodko.