Окупаційна політика німецького режиму як детермінаційний чинник суспільних антагонізмів (1941-1942 рр.) - Горбань, А. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті на основі документальних видань висвітлюється вплив окупаційної політики гітлерівського режиму на стратегічні орієнтири українського націоналістичного руху. В статье на основе документальных изданий рассматривается влияние оккупационной политики гитлеровского режима на стратегические ориентиры украинского националистического движения. In article at the published sources are examined influence police of occupation Hitlerite regime at strategic orientation Ukrainian nationalists.