Початковий етап формування мережі народних шкіл у Російській імперії - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2009)
У статті мова йде про започаткування системи народних шкіл у Російській імперії та упорядкування організаційних основ їх діяльності. В статье речь идёт о начальном этапе формирования системы народных школ в Российской империи и упорядочения организационных основ их деятельности. The article deals with foundation of the system of public schools in Russian Empire and regulation of organization base of their activity.