Клинические особенности развития непереносимости к базисам протезов из акриловых пластмасс, изготовленных различными способами - Жадько, С.И.; Марченко, Н.В.; Ирза, О.Л.; Непрелюк, О.А.; Абрамов, А.В.; Кушнир, К.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Результати проведеного дослідження свідчать про те, що технологічний вибір мікрохвильового виготовлення знімних пластинкових протезів надає позитивна дія на этиопатогенетические механізми розвитку запальних захворювань слизистої оболонки порожнини протезного ложа і явищ непереносимості до акрилових пластмас. The research results indicate that technological choice of microwave fabrication of removable prosthetic appliances is motivated by a positive effect upon the etiopathogenetic mechanisms causing inflammatory diseases in the mucous membrane of the prosthetic bed and phenomena of intolerance to acryl plastics.