Вчені–залізничники фронту (до 65-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні) - Хахлюк, А. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті досліджуються розробки у період Великої Вітчизняної війни в різних галузях залізничного комплексу, що безпосередньо сприяли підвищенню надійності та ефективності перевезень в інтересах фронту та воєнної економіки. В статье исследуются разработки ученых в период Великой Отечественной войны в различных сферах железнодорожного комплекса, которые оказали непосредственное влияние на повышение надежности и эффективности перевозок в интересах фронта и военной экономики. This article examines the scientific studies of the period of the Great Patriotic War related to different spheres of the railway complex which directly influenced reliability and efficiency of military railway transportation and way economy.