Стратегічні пріоритети економічного розвитку країн АТР - Демчук, Б. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
Проаналізовано сучасний стан, досліджено тенденції та виокремлено стратегічні пріоритети економічного розвитку провідних країн АТР у контексті реалізації проголошених національних стратегій. Проанализировано современное состояние, исследованы тенденции и выделены стратегические приоритеты экономического развития ведущих стран АТР в контексте реализации провозглашенных национальных стратегий. The modern state of these countries has been analysed, tendencies have been investigated and strategic priorities of economic progress of the leading countries of APR in a context of realization of the proclaimed national strategy are allocated.