Компаративний аналіз конкурентоспроможності сектору ІКТ транзитивних країн (Російська Федерація та Україна) у глобальному контексті - Зернецька, О. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті розглядається стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності ринків ІКТ транзитивних країн (Російської Федерації та України) із залученням компаративного аналізу в глобальному контексті основних тенденцій у цій галузі напередодні та в період глобальної фінансово-економічної кризи. В статье рассматривается состояние и перспективы развития рынков ИКТ транзитивных стран (Российской Федерации и Украины) с привлечением компаративного анализа в глобальном контексте основных тенденций в этой сфере накануне и в период глобального финансово-экономического кризиса. In the article the condition and perspectives of the ICT market of the transitive countries (Russian Federation and Ukraine) are discussed using a comparative analysis in the global context of the main tendencies in this sphere before and in the midst of the financial-economic crisis.