Глобальносистемна концепція набуття конкурентоспроможного соціально-економічного потенціалу - Скаленко, О. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті концептуально представлені основні положення стратегії формування конкурентоспроможного соціально-економічного потенціалу в глобальносистемному вимірі з метою їх використання в процесах розбудови національного господарства. В статье концептуально представлены основные положения стратегии формирования конкурентоспособного социально-экономического потенциала в глобально-системном измерении с целью их использования в процессах построения национального хозяйства. In the work the substantive positions of strategy of forming of competitive socio-economic potential are conceptually presented in the global-system measuring with the purpose of its usage in the processes of construction of national economy.