Інноваційні механізми екологічного менеджменту в Україні - Перга, Т. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У дослідженні розглядаються механізми та шляхи вдосконалення екологічного менеджменту та підвищення ефективності управлінських рішень, що стосуються навколишнього природного середовища. В исследовании рассматриваются механизмы и пути усовершенствования экологического менеджмента и повышения эффективности управленческих решений относительно окружающей среды. The subject of this research is – mechanisms and models of improvement of environmental management and increasing of effectiveness of decision-making in the sphere of environmental protection.