Глобальні стратегії трансформації та структурної модернізації соціально-економічного розвитку транзитивних країн - Бондарець, М. (Дослідження міжнародної економіки, 2011)
У статті проаналізовано досвід транзитивних країн ЦСЄ та СНД у системних трансформаціях, структурній модернізації соціально-економічного розвитку та розбудові засад соціально- орієнтованої економіки в умовах глобалізації. В статье проанализирован опыт транзитивных стран ЦВЕ и СНГ в системных трансформациях, структурной модернизации социально-экономического развития и построении основ социально-ориентированной экономики в условиях глобализации. In the article experience of CEU and CIS tranzitional countries in system transformations, structural modernization of socio-economic development and construction of bases of the social-oriented economy in the conditions of globalization is analysed.