Идиопатический фиброзирующий альвеолит - Килесса, В.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
У статті представлені сучасні принципи діагностики та лікування ідіопатичного
фіброзірующегоальвеоліта. На підставі власних спостережень представлені

особливості клінічної картини захворювання, яка може протікати під маскою

пневмонії, на тлі хронічного обструктивного захворювання легень, бронхіальної

астми. The article deals with modern principles of diagnosis and treatment of idiopathic
fibrosing alveolitis. The author, basing on his own observations, represents the clinical

features of the disease that can emerge under the guise of pneumonia, on the
background of chronic obstructive lung diseases or bronchial asthma.