Медико-психологическая характеристика и дифференциальная диагностика дезадаптивных состояний у военнослужащих - Брюханов, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Діагностична і експертна оцінка дезадаптивних станів є актуальною проблемою

сучасної психіатрії. У цієї роботі розглядаються дезадаптивні стани з погляду

девіантної поведінки у акцентуйованих осіб. Результати дослідження

підтверджувалися психологічними, нейрофізіологічними методами. Diagnostics and expert estimation of deadaptation states is a topical problem of

modern psychiatry. This article represents an examination of deadaptation states from

the point of view of deviant behavior of accentuated personalities. The research results

were confirmed by psychological and neurophysiological methods.