Маленький рак - большая операция? - Безруков, О.Ф. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
На підставі огляду літератури запропонований алгоритм ведення хворих з

мікрокарциномами щитовидної залози. приведений власний досвід лікування

даного контингенту хворих. зроблені висновки щодо об'єму оперативного

втручання при цієї патології. Basing on a literature review, the author represents an aftercare algorithm for patients

with microcarcinomas of the thyroid gland, his experience in medical treatment of such

contingent of patients and conclusions about the scope of surgical operation at this

pathology.