Клиническая оценка ортопедического лечения съемными пластиночными протезами, изготовленными с помощью различных методов полимеризации - Шишова, Е.В.; Жадько, С.И.; Миронова, И.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Проведено клінічні дослідження, що характеризують стан тканин порожнини рота

ортопедичних пацієнтів у різні терміни користування знімними пластинковими

протезами. Було обстежено 80 осіб, що потребують на ортопедичне лікування.

Виявлено позитивний вплив методу виготовлення знімних пластинкових протезів

за допомогою мікрохвильової полімеризації на клінічну адаптацію до них. The authors performed a clinical research to characterize the state of oral cavity

tissues in orthopedic patients in different periods of using removable plate dentures.

80 persons in need of orthopedic treatment were examined. Positive influence of the

microwave polymerization method of fabricating removable plate dentures on the

clinical adaptation to them was revealed.