Биохимическая оценка ортопедического лечения съемными пластиночными протезами, изготовленными с применением режима микроволновой полимеризации - Шишова, Е.В.; Жадько, С.И.; Миронова, И.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Проведено біохімічні дослідження, що характеризують стан тканин порожнини

рота ортопедичних пацієнтів у різні терміни користування знімними пластинковими

протезами. Було обстежено 80 осіб, що потребують на ортопедичне лікування.

Виявлено позитивний вплив методу виготовлення знімних пластинкових протезів

за допомогою мікрохвильової полімеризації на адаптацію до них. The state of oral cavity tissues in orthopedic patients was biochemically researched in

different periods of using removable plate dentures. The authors examined 80 persons

who needed orthopedic treatment. Positive influence of the microwave polymerization

method of fabricating removable plate dentures on the adaptation to them was

revealed.