Эффективность фототерапии узкого спектра 311нм в лечении лихеноидных дерматозов у ВИЧ-позитивных больных - Проценко, О.А.; Борисенко, А.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2009)
Представлено особливості клінічних ознак та ефективність фототерапії вузкого

спектру 311 нм у 36 ВІЛ-позитивних пацієнтів з ліхеноїдними дерматозами

(псоріазом, червоним бліскучим ліхеном, рожевим лихеном Жибера,

парапсоріазом), залежно від стадії ВІЛ/СНІДу. The peculiarities of clinic and treatment of lichenoid dermatosis at 36 HIV-positive

patients with different stage of infection are present. The clinical efficiency of UVB

narrowband phototherapy (NB UVB – 311 nm) are presented.